perjantai 23. tammikuuta 2009

Iltasetti ja päivän saldo

Nyt on päivän loput kuvat ladattu Picasaan ja niitä voi sieltä käydä katselemassa. Edelleenkin tuo Diashow tuntuu näyttävän vain niitä ensimmäisen päivän ensimmäisiä kuvia, mutta sitä siis klikkaamalla näet kaikki kuvat!

Tämä päivä oli eiliseen verrattuna ehkä kymmenen kertaa raskaampi. Lautaset oli sijoitettuna keskusta-alueella niin hajalleen, että kävelyyn kului tuskasen paljon aikaa ja kaloreita. Laskin yhden rundin pituudeksi reilut 4km ja näitä rundeja käveli
n tänään 3 + muut sekoilut siinä matkalla. Eli kokonaismatkaksi muodostui vajaat 15km. Jaloissa sen kyllä nyt huomaa. Huomenna onkin odotettavissa jotain pienieleisempää tai ainakin pienemmälle alueelle keskittynyttä toimintaa. 

Päivän saldo:

Kymmenen lautasta oli tulilla yhteensä. 
Kahdeksan yleisten vessojen edustoilla.
Yksi pikku roballa Gramexia vastapäätä.
Yksi kuvataideakatemian aulassa. (Photography Festivalin seminaari on siellä tänään ja huomenna - lautanenkin sai jäädä paikalleen ainakin huomiseen)

Kaksi lautasta katosi tänään kokonaan.
Kaksi lautasta säilyi koko päivän koskemattomana, mikä oli pieni yllätys varsinkin kun toinen niistä oli espan puistossa (ja toinen hietsun torilla).
Kahdelta lautaselta hävisi kaikki rahata.
Kahdelta hävisivät pelkät eurokolikot ja kruunut - pennit jäivät.
Yhtään "kilpailijaa" ei tänään näkynyt, mikä johtunee alueesta jolla tänään toimin.

Ilma oli tänään mitä mahtavin. Aurinkokin pilkisti pari kertaa pilvien takaa ja lämpöä oli sopivasti. Aamun masentava startti lumikaaoksessa saikin siis onnellisen lopun. Palasin myös juurilleni katukuvaajana ja kaupunkimaisemien taltioijana. Olin jo täysin unohtanut tuon "harrasteen"! Picasan albumista löytyy pari näitä muita kuvia. 

Sitten päivän "hauskin" tapaus Rautatientorilta. Jo kaukaa näin että paskahuussipuolen ovi on raollaan ja siinä välissä on jotain, tässä tapauksessa käsilaukku. Noi vessathan toimii niin, että siellä voi olla enintään sen 
jonku 5 minsaa sisällä ja sitten ovi aukeaa itsestään ja valot sammuu. Jos sinne siis jää pidemmäksi aikaa niin täytyy toimia juurikin noin. Menin sitten kuvaamaan Lautasta raollaan olleen oven viereen ja siinä kaikessa rauhassa zoomailin kunnes vessasta kuului aika intiimejä ääniä ja samalla jäin kiinni "vakoilusta". Venäläinen nainen karjasi sen verran lujaa, että otin äkkiä lautasen ja annoin heidän jatkaa puuhiaan. Ja tämä tapahtui siis klo 16.30 noin about. Lautaselta oli muuten eurot viety, ties vaikka olis vessassa ollut itse syyllinen!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti